Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša često privlači pažnju javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je reč o njenom privatnom životu, posebno o njenom garderoberu.

U svom domu, Jelena ima ogroman garderober koji je pre izvesnog vremena pokazala javnosti, iako tada još nije bio u potpunosti završen.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Garderober je veliki, ima super ogledala, super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište, a što je najinteresantnije, ima i saunu, tu ću se relaksirati - rekla je pevačica dok je na svom nalogu na Instagramu pokazivala orman.

Jelena je naglasila da njen garderober sadrži mnogo ogledala, uključujući jedno veliko kod stola za šminku.

Sa strane se može videti mnoštvo garderobe, što je očekivano s obzirom na njen stil života, a posebno mesto zauzimaju njeni kostimi za nastupe.

Karleuša je veliki ljubitelj cipela i torbi, pa će i ovi modni komadi imati posebno mesto u njenom garderoberu.

Pod je prekriven belim, mekanim tepihom, što doprinosi luksuznom ambijentu.

Pevačica je otkrila da njene ćerke, Atina i Nika, već nose njene haljine i cipele, što je za nju izvor ponosa. Nedavno je mala Nika pokazala nasleđeni stil na svojoj maturi, noseći haljinu koju je za nju kreirao Karleušin prijatelj.

JELENA KARLEUŠA OBJAVILA MISTERIOZNU PORUKU

Jelena Karleuša nedavno se našla u centru skandala, a sada je novom objavom zaintrigirala mnoge. 

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa seta jednog od spotova sa poslednjeg albuma, a uz to je ostavila i intrigantan opis, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading