Šejla i Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pobednica ovogodišnje sezone Zvezda Granda je Šejla Zonić, a sada je otkrila utiske sa finala.

Šejla je istakla da ne bi žalila ni da je zauzela drugo mesto, te otkrila kako se njena mentorka, Ceca Ražnatović, pošala prema njoj. 

- Imala sam osećaj da lebdim, da nisam ni na nebu, ni na zemlji. Toliko su me preplavile neke emocije, nisam znala da li sam srećna, da li sam tužna, da li sam ljuta. Stvarno su bile pomešane emocije, ali taj trenutak kad smo ostali samo Miki i ja, jer Miki i ja smo važili za dva favorita koja su iz Cecinog tima. Bila sam i srećna i ako Miki pobedi, jer smo oboje iz istog tima. Ono, baš je meni u tom trenutku bilo bitno...imamo mi tu međusobnu podršku. Kandidati, jedni između drugih, tako da podeda je naša - rekla je Šejla, pa se osvrnula na uvrede koje je dobijala.

"Vređali su me na nacionalnoj osnovi"

- Pa ne znam sad koliko je javnosti poznato šta se sve dešavalo pre finalne večeri i bilo je raznih prozivki i na nacionalnoj osnovi, od strane jednih i drugih...što je mene kao mladu osoba koja je totalno, ne mogu da kažem "operisana", ali totalno nije u tom filmu, ni u kom segmentu. Ja sam umetnik. Ja sam neko ko živi za umetnost, ko živi za ljubav i ja sam se isključivo time bavila. Onda mi je bilo šok! Zar je moguće da neko to radi sad baš pred finale, kad smo mi svi kandidati pod velikim stresom, kad se pripremamo da prezentujemo sebe na najbolji mogući način. Neko nam pravi smicalice i meni i mojoj mentorki, mojoj porodici. Meni je više zbog moje porodice. Jer oni su neko ko nije nikada bio u tom javnom svetu i to je na njih baš puno uticalo i odvratan je osećaj bio i na kraju sam zahvaljujući svojoj mentorki, koja je angažovala sve, uradila sve što je mogla da učini da istakne samo moje vrednosti, da istakne samo ono najbolje i da to stavlja u fokus naše javnosti - zaključila je Šejla.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading