Jelena Karleuša
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Poznato je da pop diva Jelena Karleuša nema dlake na jeziku, te da svoje političke stavove, iza kojih čvrsto stoji, neretko iznosi u javnost, a zbog toga je nedavno imala problem u Crnoj Gori, zbog čega je nastup u Podgorici, koji je ranije bio zakazan, otkazan.

Sada društvenim mrežama kruži video u kojem novinar Dražen Živković, govoreći o političkoj sceni Crne Gore, tvrdi da bi Jelena Karleuša bila bolji ministar od polovine ministara Mila Đukanovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIA TV (@adria__tv)

 

- Nije rijaliti u politici Crne Gore uveden 2020. Nego je uveden ovim smiješnim državnim udarom 2016. Od tada je krenuo rijaliti za ozbiljnim posljedicama po neke ljude, a onda smo doživjeli transformaciju rijalitija pa sad nam izgleda zabavno a nimalo nije, nego je tragično. Onda je gospodin Savić pomenuo "neće nam pjevačica voditi državu ili biti reper za vođenje države", pomenuo je gospođicu Jelenu Karleušau, e ja sad tvrdim odgovorno da bi Jelena Karleuša bolje vodila državu no pola Milovih ministara, barem bi bila na osuđeničkoj klupi - rekao je Živković.

KARLEUŠA MOMENTALNO OTKAZALA NASTUP U CRNOJ GORI!

Jelena Karleuša oglasila se putem Instagrama, gde je fanove obavestila da je otkazala nastup u Crnoj Gori.

Jelena je istakla da je bila primorana na ovaj potez, budući da joj stižu pretnje.

- Nažalost, primorana sam da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog mešanja politike u moj nastup. Nadam se da divan bratski narod Crne Gore neće dozvoliti da razne političke struje u Crnoj Gori napadaju pevače iz Srbije. Žao mi je sto ovih dana svi možemo da vidimo kako moju zemlju napadaju, podržavaju otimanje teritorije i glasaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada neko glasno postavi pitanje: "Zašto, braćo?" - napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading