Šejla i Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Šejla Zonić odnela je ubedljivu pobedu ove godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon čega su se mnogi radovali pobedničkom koncertu u njenom rodnom gradu. 

Šejla je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović što je izazivalo razne negativne komentare, a obe su se dogovorile da se ne oglašavaju o ovoj temi dok je trajalo takmičenje.

Međutim, sada se oglasio njen suprug, Armin Zonić, koji je otkrio da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobedničkog koncerta. 

Šejla

Foto: Ataimages

 

- Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti - započeo je Šejlin suprug, pa dodao:

- Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

Šejla

Facebook

 

- I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, srećniji… - napisao je Armin Zonić na svom Fejsbuk profilu.

Ceca: "Šejla je bila izložena jako prljavim stvarima" 

Šejla je tokom takmičenja pretrpela sajber nasilje, a kako je folk diva istakla obema je bilo jako teško, ali su odlučile da se sve do finala ne oglašavaju.

Šejla i Ceca

Foto: Ataimages

 

- Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga i politike koja je umešana u sve to, u naše živote. To dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima, dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj: "Šejla ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije." Ljudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo – dodala je Ceca za "Grand".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading