Milos Bikovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miloš Biković je jedan od najpoželjnijih glumaca sa naših prostora, te je tako njegov izgled često na meti komentara. I najmanja promena na glumcu izaziva pažnju javnosti. 

Biković je prethodnih dana u Deliblatskoj peščari snimio milionsku reklamu za rusko tržište. 

Miloš Biković

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumac je za potrebe ove reklame promenio svoj imidž, pa sad fura brkove. 

Miloš je u zelenoj majici stajao pored stola s bogatim posluženjem i gostima u prirodi dok je pažljivo slušao instrukcije reditelja.

Miloš Biković

Foto: Printscreen/instagram

 

Biković: "Zahvalan sam na svim poteškoćama" 

Miloš Biković retko govori o svom privatnom životu, a nedavno je progovorio o svom detinjstvu, te otkrio kako pamti odrastanje u Srbiji.

- Lep je osećaj kad čovek može da živi od svog rada. Ali to je svakodnevna borba koju prolazi svaki pojedinac ili porodica, pa i ja sa svojom porodicom. Možda samo mali procenat ljudi na svetu ne mora da prolazi tu borbu. Sa ovim godinama mogu da kažem da sam zahvalan na svim poteškoćama koje sam doživeo, jer su me one formirale. Svaka poteškoća mi je dala lekciju koja me je ojačala i iz čega sam nešto naučio. Ne verujem u uspeh preko noći i mislim da je to pogubno. Svaki rad povlači sa sobom rad na sebi i lični razvoj. Mislim da čovek koji je išao prečicama, kao recimo Petar Maraš (lik iz serije Južni vetar), nije spreman za blagoslove koje dobija i onda se ti blagoslovi pretvaraju u kletvu - rekao je glumac i otkrio koliko mu je odrastanje u Srbiji pomoglo da izgradi inostranu karijeru.

- Jeste, to je kao kad radite vežbe pod opterećenjem, tako ubrzano jačate svoje telo. To mi je svakako dalo i dodatnu snagu i motivaciju, ne samo meni nego i celoj mojoj generaciji. Ali ne mislim da je bilo neophodno da to doživljavamo i da je bolje da svako sebi nameće otežavajuće okolnosti koje će ga podstaći na rast. Daj Bože da naredne generacije ne prolaze kroz ono šta smo mi doživljavali, iako mi nismo generacija koja je u istoriji najgore prošla. Roditeljstvo vodi čoveka ka završnoj fazi sazrevanja.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading