Zorana Mićanović
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Zorana Mićanović je imala samo 16 godina kada se pojavila na sceni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom kada je snimila prvu pesmu "Sikter", a kako je ispričala zbog te numere se nije vratila u takmičenje.

Kako je  Zorana otrkila pre dve godine u svet muzike ušla se 13 godina. 

- Ja sam na sceni od trinaeste godine. Takmičila sam se u "Nekim novim klincima". Od šesnaeste godine sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Nikada nisam smatrala da mi je rano za to. Dobijala sam komentare sa strane kako mi je previše rano, a da bi trebalo da sačekam. I da je trebalo da krenem sa 18, 19 godina kad stasam u veliku devojku. Nisam slušala te komentare, već sam gledala neki svoj cilj. Gledala sam Cecu, Draganu Mirković i još neke velike zvezde... I one su krenule sa 13, 14 godina. Smatrala sam da treba i ja tako da počnem. 

Zorana je tada otkrila da ima veliku podšku porodice.

- Moji roditelji su mi uvek bili podrška. Nisu ni oni slušali komentare, nego su me uvek gurali, i voleli su da ja budem srećna. Uvek su me podržavali i bodrili u svemu. Dosta su uložili i novca i živaca.

Otac je išao sa njom na nastupe

- Moj otac ide sa mnom na nastupe. Smatram da je to ispravno zato što sam maloletna. U ovom poslu ima dosta ljudi koji bi hteli neku korist, ali kraj sebe imam oca i zaštićena sam. Imam sigurnost - ispričala je tada Zorana za Telegraf.

Mlada muzička zvezda tada je otkrila koji je njen tip muškaraca sa javne scene.

- Meni je stvarno lep Miloš Biković, a sladak mi je Vojaž, rekla je ona za za gore pomenuti medij. 

ZORANA U DEPRESIJI ZBOG RASKIDA 

Zorana Mićanović pre nekolio dana raskinula je vezu sa MC Stojanom, a danas je otkrila da je otkazala sve nastupe u narednom periodu.

MC Stojan

Foto: Instagram

 

Mićanovićeva je istakla da je u lošem zdravstvenom stanju, a sada su isplivali novi detalji, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading