OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA ŽIKE I DAJANE Voditelj priznao šta je uradio, otkriveno ko im se u početku mešao u brak
Foto: Alo/ilustracija

Jedan od prvih razvoda koji je šokirao domaću javnost bio je onaj Žike Jakšića i Dajane Paunović.

Jednako šokantna je bila vest da su tada 46-godišnji producent i 24 godine mlađa pevačica uopšte počeli ljubavnu vezu. Upoznali su se u "Zvezdama Granda", gde je ona bila jedan od kandidata, a on jedan od organizatora.

- Kada je čuo za moju vezu sa Žikom, otac je hteo da me izbaci iz kuće! Nije mogao da "svari" Žikine godine. Ali, tako je bilo samo dok ga nije upoznao. Sada ga moj tata prosto obožava. Razliku u godinama više niko ne primećuje. Žika me čuva kao cveće u vazi, ne dozvoljava ni moja senka da padne na mene - pričala je Dajana, koja se za Žiku udala 2010. godine.

Dajana Paunović u provokativnom izdanju

Printscreen

 

Venčali su se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, njoj je to bio prvi, a njemu drugi brak. Kumovi su im bili direktor “Granda” i Žikin poslovni partner Saša Popović i pevačica Ilda Šaulić, a na svadbu im je došao čak i Goran Bregović sa suprugom Dženanom.

Posle dve godine rodio im se sin Dušan, mnogi su verovali da će ljubavna priča muzičkog producenta i njegove izabranice trajati zauvek. Ali, kao grom iz vedra neba, 2017. godine usledio je razvod. Ni Žika ni Dajana nisu otkrili zašto, kolale su razne priče, a onda je on presekao i ispričao šta se desilo:

Žika Jakšić

Printscreen TV GRAND

 

- Od prve supruge razveo sam se kad je Andrija imao šest godina, sećam se da je tek pošao u školu. Bio sam previše težak za život udvoje, samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa i onim koje brak neminovno nosi. Snežana i ja nismo imali konkretan problem, svađu, prevare, prosto nismo mogli da uskladimo životne stavove i želje. Isti slučaj je bio i sa Dajanom... Međutim, nisam se udaljio i uvek sam bio prisutan u Andrijinom životu - ispričao je za domaće medije Žika.

Da su ostali u korektnim odnosima, potvrdila je i Dajana. 

- Mi ne samo da smo imali civilizovani razlaz nego imamo i najdivniji odnos na svetu, kao dve osobe koje su živele zajedno, delile lepe i manje lepe trenutke i dobile najdivnije dete. Sina čuvamo i pazimo kao oči u glavi i dalje smo jedna velika porodica i to će zauvek ostati tako. Mislim da živimo skladnije, lepše i bolje nego dvadeset odsto ljudi koji su u braku - potvrdila je za domaće medije Dajana.

Ovo je misteriozni sin Žike Jakšića: Pobegao daleko od Srbije

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić proslavio je 60.rođendan. 

Žika ne voli previše da govori o privatnom životu, a poznato je da voditelj ima dva sina, starijeg Andriju kojeg je dobio iz prvog braka i mlađeg sina Dušana, kojeg je dobio iz braka sa Dajanom Paunović. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading