Dragan Stanković
Foto: Alo/Alo

Danas u ranim jutarnjim satima došlo je do požara u pogonu pekare dečka Jovane Jeremić, Dragana Stankovića. 

Nadležni organi su trenutno na terenu i ispituje se uzrok požara, a sada je za naš portal govorio Dragan Stanković koji nam je otkrio više detalja o ovom nemilom događaju. 

- Noćas sam dobio poziv oko tri sata. Došao sam odmah na lice mesta i video ogroman požar. Probali smo da se borim sa vatrenom stihijom. Došlo je puno vatrogasnih vozila, momci su operativno radili na samom gašenju - otkrio je Dragan. 

- Voleo bih da znam uzrok, ali prepustićemo to nadležnim organima -  rekao je on, pa se osvrnuo na izjavu Jovane Jeremić da su našli miša u hlebu, kao i da su im presečeni kablovi. 

- Jovana je rekla istinu. Iz nekih razloga nisu hteli da mi kažu, to se desilo u prethodnih 10-15 dana. Nadležne službe neka rade svoj posao. Najbitnije je da nema povređenih. 

- Borimo se da saniramo štetu i da se vratimo još snažniji u punom kapacitetu. Jako brzo ćemo neke delove sanirati, pre svega krov. Izgorelo je 1500 kvadrata krova. Ono što je najbitnije, naši potrošači će nesmetano dobijati naše proizvode - rekao nam je Dragan, koji je istakao da mu je od ključne važnosti Jovanina podrška. 

Snimak posledica požara možete pogledati u odvojenoj vesti

Alo/ J.M. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading