Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nakon dugih 15 godina medijske pauze kompozitor Aleksandar Radulović Futa je progovorio o mnogim estradim temama, koje su intrigirale javnost. Između ostalog, konačno je ispričao šta se krije iza višegodišnjih tvrdnji Jasne Milenković Jami da joj je Svetlana Ceca Ražnatović "ukrala ceo album".

Futa

Foto: Ataimages

 

Reč je o čuvenom albumu "Fatalna ljubav" sa kojeg su gotovo sve numere postale hitovi, a čiji je autor upravo suprug pokojne Marine Tucaković.

Jasna Milenković Jami

Foto: ATA Images

 

- Svako bi za sebe ono što mu se svidi. Jesmo mi izlog, ajde da kažem, ali nismo izlog za izvolite, može. To nije isto. Marina i ja smo pravili pesme za nas i svrstavali ih u smislu, ovo bi bilo dobro za ovog, ovo za onog, itd. Nikad nekom pevaču nismo prezentirali pesmu za koju smo mi mislili da nije za njih. Znači, pesme smo pravili kako nama padne. Da li ja sviram, pa ona tu nešto prepozna, ili ona kuva, pa meni se taj neki deo tamo dopadne, nema veze, to je sad neka domaća priča. Mi smo pisali za nas, pa smo određenim pevačima, određene pesme, ajde da kažem, sortirali - rekao je Futa, pa precizirao:

- Jeste to bio problem sa Jami. Sa njom je bio problem i za onaj prvi album jer ona pričala da nema para... Došlo je do situacije da ti pevači moraju da obezbede da to nešto košta. Znači, mi smo morali sebe da naplatimo u bilo kojoj situaciji, to znači, pevač treba da donese da plati, zato što mi ne poklanjamo pesme. Mi možemo da poklonimo neki put pesmu, ali ne svaku pesmu svakom da poklonimo, kako svako misli da treba da mu poklonimo. Ona nije imala novac da plati ni onaj prvi album, koji se zove "Čokolada".

Futa je otkrio i da li je Jami na kraju platila pesme koje je ostala dužna.

- Na kraju je neko tu "Čokoladu" platio i taj album je izašao. To je bilo, mislim 93. godine, kada je "Lucky Sound" ofrumljen, jer smo bili prinuđeni da otvorimo privatnu izdavaču kuću... Napravili smo joj i istoimeni hit, nakon koga joj traje taj neki, muzički vek - istakao je Futa.

Potom je istakao da su možda dve pesme završile na Cecinom albumu.

Ceca

Foto: Alo!

 

- Nije otišlo sve sa albuma kod Cece, nego su možda dve pesme otišle kod nje. Znam da je nešto otišlo kod Mire Škorić, jedna ili možda dve. I tako na tri četiri mesta su otišle te neke pesme, koje su bile snimljene za Jami i ne znam ni koliko je pesama bilo gotovo i koliko je pesama, uopšte, trebalo da bude na tom drugom albumu, koji jednostavno više nije postojao - zaključio je za Telegraf Futa.

Futa napravio ogromnu stvar u čast Džeja Ramadanovskog!

Kompozitor Aleksandra Futa Radulović osnovao je u čast Džeja Ramadanovskog, "Džej tribute bend", saznaju domaći mediji.

Sve je spremno, pevaće se isključivo hitovi čiji su potpisnici upravo Futa i njegova pokojna supruga, kompozitorka Marina Tucaković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading