Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pogon pekare dečka Jovane Jeremić, biznismena Dragana Stanković, ponovo je izgoreo.

Požar je, kako javljaju domaći mediji, izbio danas u jutarnjim satima, a nadležni organi ispituju uzrok požara.

Sada se oglasila i Jovana Jeremić koja je van sebe, a otkrile je tom prilikom da je Dragan svojim očima gledao kako mu gori imovina.

- Izbio je požar jutros oko tri sata, u Draganovom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovina. Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji ce se desiti. Mi branimo ovim činom našu zemlju. Sve što se desilo to je vid pritiska na industriju hleba. Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - rekla je Jovana za "Blic".

Kako se dalje navodi, u požaru je izgoreo jedan deo pogona, a ovo je treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Podsetimo, u martu 2023. godine, u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, tada je isto došlo do požara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading