Zorana Mićanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Zorana Mićanović potvrdila je da je raskinula s 22 godine starijim kolegom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan. I dok je on i dalje na Kipru, gde je otputovao pre nekoliko dana i odakle je objavio snimak na kome je okružen lepim devojkama, što je bio razlog raskida, ona je odlučila da se ludo provede.

Zorana Mićanović

Printskrin/Instagram

 

Zorana je na svom Instagram profilu objavila snimke s jednog gradskog slavlja, gde ju nastupala njena koleginica Jana Todorović, s kojom je uglas pevala: "Gori ceo grad. Da li smo u vezi mi. Pitaju se svi. Baš se provodim. Gori ceo grad. Da li smo u vezi mi".

Zorana Mićanović

Printskrin/Instagram

 

Potom je objavila fotografiju s kumovima. Sve vreme je igrala i osmeh nije skidala s lica. 

Inače, kako je sama pokazala, povod za raskid kratkotrajne veze s MC Stojanom bio je njegov video-snimak, na kome je okružen gomilom devojka na plaži na Kipru.

- Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je -rekao je muzičar u videu dok je snimao devojke, a onda je ona to podelila i kratko napisala:

MC Stojan

Foto: TikTok

 

- Nismo više u vezi. Hvala…

Mićanovićeva je za domaće medije potvrdila da je raskinula sa Stojanom, ali nije želela da otkriva detalje.

- Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli - rekla je za Blic Zorana, pa dodala:

- Želim mu sve najlepše!

U međuvremenu se oglasio i MC Stojan, takođe na Instagramu. 

- Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem - napisao je MC Stojan, pa potom dodao:

 

Pevačica dobila snimak na kom je reper okružen razgolićenim devojkama

Zorana Mićanović i njen 22 godine stariji dečko, MC Stojanom, otkrili su da je došao kraj njihovoj kratkotrajnoj ljubavi.

MC Stojan je pre nekoliko dana otputovao na Kipar sa prijateljima, dok je Zorana ostala u Srbiji. Kako su neko vreme razdvojeni, ona je sada na Instagramu objavila njegov snimak na kom se zabavlja u društvu devojaka na plaži.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading