Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli nakon dve braka iz kog imaju sina Kana i ćerku Đinu. 

U jeku razvoda Đina je posećivala majku u njenom novom stanu na Novom Beogradu, da bi se nakon toga desio obrt. 

Đina je u jednom trenutku otpratila majku sa društvene mreže Instagram, ali ubrzo zatim našle su se na kafi gde su rešile nesuglasice. 

S druge strane, Kan Džinović otpočetka je uz oca, što je Haris u više navrata priznao. Kako je istakao, Kan čak i ne govori sa majkom Melinom i ljut je na nju. 

Đina Džinović

Foto: Printscreen/instagram

 

Melina je jednom prilikom pričala o deci, te iznela čitav niz detalja o njima.

Drago mi je što Kan nije ekstravagantan kao Đina. Često čujem kako ljudi to govore, ali ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri, stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele - navodila je ona.

Melina Džinović

Foto: printscreen/tvK1

 

- Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim - dodala je Melina ranije za "Stori".

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading