Milica Pavlović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Đole Đogani nedavno je javno potkačio Milicu Pavlović kada je izjavio da "ona i ostali klinci ne žele da mu se jave kada ga sretnu".

Sada se tim povodom oglasila i Milica koja je žestoko udarila na bračni par Đogani. 

Milica Pavlović

Foto: privatna arhiva

 

- Hvala Đoletu na komplimentu da sam klinka u ovim godinama i posle 12 godina karijere. Ne znam šta bih rekla, ja vrlo uvažavam sve starije kolege i nikada mi nije bio problem da se prva javim i pozdravim bilo koga od njih. Bukvalno ne pamtim kad sam uopšte Đoleta negde srela, ali isto tako očigledno on ne prati šta njegova supruga Vesna već nekoliko godina unazad samoinicijativno priča o meni. Koliko se sećam, rekla je da promeni kanal momentalno kada me vidi na TV. Zaista ne bih da joj priređujem stres i uživo, jer tu ne može tako lako da "promeni kanal" - rekla je, pa dodala:

"Neka se oni meni jave"

Vesna i Đole

Printscreen/AmiGShow

 

- Iskreno, i da sam ih srela negde, pitanje je da li bih se javila, jer zašto da pozdravljam nekoga ko ima potrebu da javno priča da me ne podnosi. Ja s njima nikada nisam imala sukob, volim dosta njihovih pesama, mislim da smo nekada davno i imali neki zajednički nastup, i da je s moje strane sve uvek bilo maksimalno korektno. Posle toliko ničim izazvanih medijskih natpisa da im nisam simpatična, evo, kad me sretnu, neka oni mene pozdrave, a ja ću im sa zadovoljstvom uzvratiti.

Podsetimo, poznati denser otkrio je za domaće medije šta mu se desilo i sve u susretu sa Milicu Pavlović, ali i Vojažom.

- Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu. Konkretno bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže "dobar dan". Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi... Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba. Čast izuzecima, koji su predivni, a oni su prva ekipa "Granda": Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja, Bane, Darko, koji odmah priđu i pozdrave se - zaključio je muzičar.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Лутво

11.06.2024 17:57

Како се ви пјевачи лако називате умјетницима, ниси умјетник ако се дрогираш, нешто брслаш, скачеш к'о луд, а не знаш саставити двије реченице. Да би био умјетник мораш бити школован, образован, знати граматику. Рецимо чекам те код колима. "Умјетниче"