DETALJI RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA Nagađalo se šta je pravi razlog, konačno se saznalo zbog čega su stavili tačku na brak
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jovan Memedović i njegova bivša supruga Mirjana proveli su u braku više od dve decenije, a sada je otkriveno zbog čega su stavili tačku na svoju ljubav nakon 21 godine življenja u zajednici. 

Naime, voditelj se od supruge sa kojom ima dvoje dece, Mašu i Uroša, rastao 2014. godine bez grubih reči, a o razlozima kraha ove ljubavi nije se puno znalo.

Oni su kasnije otkrili zbog čega su se odlučili na takav korak, a kako ističu, razlog nije bila prevara. 

Mirjana

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovan je tada zbog prirode posla često bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave.

Međutim, kako je svojevremeno rekao, on po povratku nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan Memedović

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovan za medije nikada na tu temu njie želeo da govori, ipak nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

- Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu - rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading