Saša Popović
Foto: Privatna arhiva/Foto: Blic tv printskrin

Folker Bane Bojanić, poznat po brojnih hitovima, povukao se scene i napravio popriličnu pauzu kada je karijera u pitanju.

Bane je priznao da je pokrenuo biznis u Americi, ali je istakao i da se vraća u Srbiju, jer je ovde najbolje.

- Biznis je tu, u Americi. To rešavam uskoro. To prodajem. Vraćam se u Srbiju, ali ipak sam ja 20 godina tamo, u procesu je sve to... Nema nigde života kao ovde. Ja imam šest, sedam pesama koje su bili hitovi, i sad su. Moj lik ne mogu da povežu sa hitom. Napravio sam veliku pauzu - rekao je on.

Bane Bojanić

Printscreen

 

Bojanić je priznao da se svašta desilo sa njegovim pesmama dok je bio van zemlje, a onda je potkačio i Sašu Popovića.

- Ja sam otišao u Ameriku i nisam se bavio Jutjubom i tim stvarima... Kad su shvatili da, recimo, jedna moja pesma, koja je imala 70, 80 miliona pregleda, nije na Grandovom kanalu, obrisali su je. Onda je Saša "oborio" to, ukinuo. Ko je zaradio od toga nemam pojma... Ja nisam ni od ovih drugih 40 miliona što je na "Grandu" za pesmu "Samo pijan mogu"! - istakao je Bane za "Blic".

"Saša i Brena su dva zla!"

Folk pevačica Milena Ćeranić progovorila je o prošlosti i o muzičkom takmičenju "Zvezda Granda".

Milena je priznala da su se Saša i Brena ogrešili o nju i da su se sabotirali ružnim komentarima.

- Ne bih sada da upirem prstom ni u koga, jer je prošlo mnogo vremena, ali bih htela da kažem samo da su se Lepa Brena i Saša Popović najviše ogrešili o mene. Nije sad važno, niti bitno šta se sve dešavalo po sredi, ali je važno da su pokazali još tada svoje pravo lice. Oni me nisu voleli, bilo je svašta oko mojih nastupa, ko meni zakazuje tezge, ko ne. Zahvaljujući koje ja radim ili ne, ali je sve to sada iza nas. Ne zanima me da se bilo kome pravdam - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading