Tanja Savic
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Posle pet godina, Tanja Savić je izdala svoj peti album, koji sadrži 10 pesama, uključujući duet sa Banetom Bojanićem.

Tanja je vredno radila i snimila spot za svaku pesmu, a jedan spot je izazvao veliki haos.

Naime, spot za pesmu "Otac suzama mojim" prikazuje monahinju oskudno obučenu u haltere i visoke štikle.

Ovo je izazvalo šok među vernicima Srpske pravoslavne crkve, kao i sveštenstvom i monaštvom.

Spot u kojem se lažna monahinja ponaša kao striptizeta naišao je na brojne osude, a pesma je prijavljena na YouTube-u, te se očekuje njeno uklanjanje sa platforme, tvrde domaći mediji. 

Ovim povodom oglasio se i otac Jovan iz manastira Svetih apostola Petra i Pavla, koji je izneo i stav crkve.

- Ovo sad što ste mi poslali i što sam ja upravo pogledao je skandal. Monahinje su naše sestre u Hristu koje su svoj život posvetile Bogu i stalno su u postu i molitvi. Ova pevaljka ih skrnavi u javnosti i to je veliki greh. Njoj hitno treba pokajanje. Ta Tanja se, koliko sam uspeo da primetim, u javnosti predstavlja kao vernica koja ide po manastirima, a radi ovakve stvari. To rade lažni vernici. Sramota! Uzalud ide u Tumane, ako je ovo nešto što je njoj u srcu. Naše sestre monahinje su se mnogo potresle zbog ovog snimka, ali i mnogi vernici. Pozivam sve da masovno prijavimo ovo kako bi što pre bilo obrisano sa Jutjuba, da se više ne sablažnjava narod. Apelujem na nju -rekao je otac.

Tanja Savić

Alo

 

Da je pogrešila svesna je i sama Tanja koja je medijima samo dan ranije ispričala da zna da su se pojedine časne sestre (monahinje) uvredile zbog scena iz njenog novog spota.

- Čitam komentare, neko sam ko želi da isprati želje svoje publike i poštujem njihovo mišljenje. Objektivna sam, ne gledam samo iz svog ugla. Desili su se negativni komentari za pesmu "Časne sestre" ("Otac suzama mojim"). Reditelj je imao jednu želju da devojka koja je glumila časnu sestru bude slobodnije obučena i prave časne sestre su se uvredile. Jako mi je žao, mislim da će nam skinuti pesmu zbog toga. Ja poštujem naše monahe, svetinje, našu crkvu - rekla je Tanja.

Alo! / Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Ljubica

11.06.2024 07:03

Da poštuje ne bi pristala na to. Ko god da je bio režiser,znao je da je to uvreda.