Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Miljković nedavno je bio priveden zbog sukoba sa komšijama, a u policijskoj stanici proveo je 48 sati. 

Miljković je optužio komšiju da mu "baca pomije na terasu" nakon čega je on njegovu terasu gađao jajima zbog čega je završio u policijskoj stanici.

Marko je nedavno otkrio da je žalba vezana za krajnji ishod odbijena, nakon čega se javno zahvalio Trećem osnovnom sudu.

Sada je na Instagram profilu objavio fotografiju sudije i otkrio da mu je pretilo šest meseci zatvora. 

Marko

Foto: Printscreen/instagram

 

- Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme - napisao je Miljković. 

Odbio da priča o detaljima dok traje slučaj 

Marko je nedavno na svom Jutjub kanalu pokušao da objasni svojim pratiocima šta se zapravo dogodilo u incidentu sa komšijom, ali je odbio da iznosi detalje dok slučaj i dalje traje.

- Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa - zaključio je tada Marko.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading