Tea Tairović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Pevačica Tea Tairović je nedavno promovisala novi album, a sada je otkrila i neke nepoznate detalje iz života. Između ostalog, ispričala je čega se sve plašila i kako je uspela te strahove da prevaziđe.

- Imala sam velike strahove. Imala sam različite fobije. Najviše sam se plašila leta avionom. Imala sam situacije da plačem pred let. Jednom je kapetan morao da izađe i da me smiri. Sada sam to prevazišla, i kada sam to mogla ja, može svako - istakla je Tea, pa otkrila svoju veliku strast.

- Obožavam šoping. Ne treba me voditi nigde jer ne znam da izađem iz lokala. Volim torbe, dobre cipele, šljokice, rese... Najbolje se osećam u šljokicama, mada sam sada i u nekim svedenijim varijantama odlična -ispričala je pevačica u jednoj televizijskoj emisiji.

Iako je izgledalo da će ovaj put otkriti baš sve, Tea je na kraju odbila da govori o  ljubavnom životu, već je samo kratko prokomentarisala:

- Onaj ko bude moj izabranik mora da me voli, da me razume i da mi bude najbolji prijatelj! - rekla je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' Tea, koja je svog dečka uselila u novi stan u jednom elitonom, beogradskom naselju.

Tea Tairović

Alo

 

 

Ovaj moćnik je otac Tee Tairović!

Pevačica Tea Tairović nikada svoj privatan život nije javno eksponirala, te malo ko zna ko su joj roditelji.

Majku Božicu javnost je često viđala na njenim koncertima, ali to nije slučaj i sa ocem, ipak, Tea je jednom prilikom objavila fotografiju sa njim i tada je otkriveno ko je u pitanju.

 

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading