BILA JE KOD MENE, A NAKON TOGA JE BRUTALNO UBIJENA Sanja Marinković kroz suze otkrila šokantne detalje, ovo javnost nije znala
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Pinka Sanja Marinković otkrila je bolne momente koji su joj se desili tokom karijere.

Iako je njena emisija zabavnog karaktera, dešavalo se da se nakon njene emisije dese stravične stvari, o čemu je Sanja sada progovorila.

- Dogodilo mi se da gost napusti emisiju. Mislim da se to desilo samo jednom. Kada to osoba uradi to može da bude dobro za njen marketing, ali isto tako može da bude dobro i za tu emisiju - rekla je Sanja i prisetila se situacije koju nikada neće zaboraviti:

BILA JE KOD MENE, A NAKON TOGA JE BRUTALNO UBIJENA Sanja Marinković kroz suze otkrila šokantne detalje, ovo javnost nije znala

Printscreen

 

- Imala sam emisiju sa Ksenijom Pajčin, Nenadom Čankom i Oliverom Katarinom i posle se dogodilo da smo snimali još mnogo emisija, pa smo imali neke zahteve sponzora, pa nikako da dođe na red ta emisija da se emituje. U međuvremenu se dogodi ta tragedija sa Ksenijom Pajčin. Onda sam tu emisiju emitovala kao IN MEMORIAM. Da ne verujete, bilo je i takvih stvari - kazala je Sanja za Kurir.

Sanja rekla Suzani Jovanović da napusti emisiju

Voditeljka Pinka Sanja Marinković često je na meti brutalnih komentara javnosti zbog svojih izjava i ponašanju prema gostima, a o njenom "sukobu" sa Suzanom Jovanović i dalje se priča.

Sanja je ugostila brojne javne ličnosti, a među njima se našla i supruga bivšeg direktora Grand produkcije Saše Popović, Suzana Jovanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading