Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić čekaju devojčicu, a njihove komšije sada su progovorile o popularnom paru.

Komšije o Kilibardi i Branislavu imaju samo reči hvale.

- Viđamo je, veoma je aktivna, trudnoća joj je u redu i nema potrebe da provodi vreme u kući. Izađu zajedno tako, sada kada je lepo vreme, pa prošetaju... Ona je uvek sređena, uredna, i lepo obučena, uvek se u njoj videla volja za životom - rekla je jedna baka iz ulice i dodala:

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Drago nam je što postaju roditelji jer su divni ljudi, i kao takvi, treba da imaju nasleđe. Pričaju sada, da je Marija u godinama, da je ranije trebalo da se ostvari u ulozi majke, ali takvih će uvek biti. Nadam se da se ona ne bazira puno na to, već da je fokusirana na dete i porodicu, koja joj je divna.Par nije još uvek u braku, na šta je jedan komšija obratio pažnju.

"Neka se uzmu bar zbog deteta" 

- Nadam se da će se uzeti bar formalno zbog deteta, takav je red. Kada se već vole, svi to vidimo, ništa ih ne sprečava. Uvek sam srećan kada neko od komšija i drugih meni bliskih ljudi, podeli radosne vesti, kakve god da su, a ova me je posebno obradovala jer obožavam Mariju - rekao je komšija Mića, a devojka koja živi sa njima u zgradi  je otkrila:

- Vode tih i povučen život, gotovo da su neprimetni. Prepoznatljivi su po osmehu, tako ih i drugima opisujem. Uvek su nasmejani oboje i svakoga pozdrave na ulici, makar bili u žurbi. Znate da je ljudima to često izgovor.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading