Jelena Đukić
Foto: Printscreen/Printscreen

Glumica Jelena Đukić bila je u dugogodišnjem braku sa Miloradom Milinkovićem, tragačem iz "Potere".

Milorad i Jelena razveli su se pre 7 godina, a iz svog braka imaju ćerku Divnu. Ostali su u prijateljskim odnosima, a Jelena je jednom prilikom i prokomentarisala njihov razlaz.

Jelena Đukić

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos - on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - govorila je Jelena ranije.

Glumica je nakon razvoda pronašla sreću kraj Marka Todorovića, Beograđanina koji živi i radi u Kanadi. Nju i Marka upoznala je zajednička prijateljica, a održavanje veze na daljinu je, kako sama kaže, na samom početku bila pravi izazov.

Jelena Đukić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera - otkrila je jednom prilikom Jelena za magazin "Gloria", pa dodala:

"Beskrajno je šarmantan i duhovit čovek"

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - dodala je za gorepomenuti medij.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading