Haris i Melina
Foto: Printscreen/Foto: PaparaloLov/Alo

Haris Džinović nedavno se i zvanično razveo od Meline Džinović

Ova vest je glavna tema u javnosti već mesecima, pevač se često oglašava u medijima u vezi njihovog razvoda, dok Melina sve vreme ćuti na ovu temu.

- Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super... Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male - rekla je Melina jednom prilikom, pričajući o njihovom odnosu.

Ona je tada priznala da su ipak prebrzo ušli u brak.

- Ne znam koliko je ljudi koji su se zaleteli tako kao mi, a da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro... Znate kako se kaže: "Blic brak, ekspres razvod" - dodala je tada modna kreatorka.

EVO KOLIKO ZAPRAVO HARIS DŽINOVIĆ IMA GODINA! 

Često se na mrežama povede priča o tome da je usled velike razlike u godinama došlo do pucanja njihovog emotivnog odnosa.

Međutim, ono što je poznato je činjenica da je Haris od Meline stariji skoro 30 godina, a polovinom 2014. godine venčali su se na jahti „Malteški soko“. Kumovi su im bili Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i biznismen Filip Cepter.

Intimnoj ceremoniji, osim kumova i njihove dece, prisustvovalo je dvadesetak bliskih prijatelja poznatog para.

Budući da Haris neguje svoj izgled, mnogi su ostali u čudu kada su saznali koliko zapravo pevač ima godina, budući da Melina ima 43, više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading