Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/Mohammed Badra

Natalija Šćekić, srpska manekenka, svojevremeno je otkrila da joj je bilo ponuđeno 60 hiljada evra kako bi zavela Novaka Đokovića.

Pored novca Nataliji je ponuđeno i luksuzno putovanje, a u jednom intervjuu otkrila je sve detalje.

- Nazvao me je čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – navodno je izjavila Natalija za Svet.

Natalija Šćekić

Printscreen

 

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je navodno.

"Trpim nasilje"

Međutim, manekenka se ubrzo oglasila i otkrila da nema istine u tome.

- Sve ovo je laž, nikada ovako nešto nisam izjavila jer se nije desilo, nikada nisam dobila takvu “ponudu”. Ne znam zašto sam upletena u ovo, trpim nasilje od strane medija od 2021. god, priča je obišla ceo svet, a kao što sam rekla sve je laž - rekla je Natalija Šćekić za Blic povodom navoda domaćih medija da je dobila ponudu da uništi brak Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubica

07.06.2024 06:43

Draga devojko, sve i da je ta ponuda bila istinita, ne misliš valjda da bi ti to uspela.?Na svu sreću, sve je manje obožavaoca silikona i plastike, Nole sigurno nije jedan od njih.