Jelena Dimitrijević
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja voditeljka Hepi televizije, Jelena Dimitrijević, godinama je bila u braku sa Draganom Aleksićem koji ju je na kraju prevario.

Jelena je jednom prilikom govorila o braku sa bivšim mužem Draganom Aleksićem, te otkrila da sa ocem svog deteta nije u dobrom odnosu.

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - rekla je Jelena, pa otkrila kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio 10 godina mlađom.

Jelena Dimitrijević

Printscreen

 

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane - rekla je Jelena, ali nije otkrila konkretno o čemu se radi.

- To što imam da ispričam, reći ću isključivo pred kamerama, pozovite me u emisiju neku - izjavila je voditeljka, a na pitanje da li smatra da je njihov brak iz koristi, kao što se spekuliše, imala je odgovor.

- Mislim da ljudi bolje znaju nego ja - rekla je Jelena, pa progovorila o Draganovoj finansiskoj situaciji.

- Ne znam da li Gago zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi - priznala je Jelena, pa otkrila u kakvom su odnosu.

"Nas dvoje se ne podnosimo"

- Odnos, šta to beše? Mislite, se***alni ili ljudski? Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba - rekla je Jelena, pa progovorila o svom ljubavnom životu:

- To nikad niko neće znati. Kad se budem udavala, bićete obavešteni, jer ja ne krijem muža - zaključila je ona svojevremeno za "Kurir".

Dragan je, inače, iz odnosa sa novom izabranicom dobio dete.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading