Zorica Brunclik
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Danas je poseban dan za porodicu najtiražnije muzičke zvezde Zorice Brunclik i renomiranog umetnika Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Njihova najstarija unuka, Sara, proslavlja veliku maturu, a Zorica i Kemiš su je s ponosom ispratili na ovaj značajan događaj.

Zorica je s ponosom učestvovala u svakom trenutku priprema za unukinu maturu, a fotografija na kojoj zajedno poziraju izmamila je mnoge osmehe.

Estradna umetnica, poznata po svojoj ljubavi prema roze boji, za ovu priliku se odlučila za košulju s cvetnim dezenom, roze cipele i crne pantalone.

Kako su izgledali možete pogledati u galeriji iznad. 

Zorica se oglasila, te je otkrila kako se ponosni baka i deka osećaju povodom Sarine mature:

- Imamo veliku tremu. Kako smo se približavali hotelu gde noćas Sara ima maturu, imali smo veću tremu. Sve smo prvo prošli sa njom - i punoletstvo, a sad i veliku maturu. Shvatili smo kroz njeno odrastanje da je ona takva devojka da joj saveti nisu potrebni. Zadovoljni smo njenim ponašanjem, dobar je đak. Sara ne poseduje ni jednu Kemišovu, kao ni moju osobinu. Ona više voli da ćuti, dok ja usta ne zatvaram - rekla je Zorica, a potom iznenadila priznanjem:

- Sarini školski drugari nemaju predstavu da smo joj mi baka i deka. Samo mali broj njenih najbližih prijatelja - rekla je muzička diva, a potom nastavila:

- Oni možda imaju besne roditelje, mislim bogate, a mi smo prosečna porodica, samo što smo javne ličnosti. Ima naš puno, živimo kao jedna dobra prosečna dobrostojeća porodica - rekla je Brunclik za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading