NAŠ GLUMAC (62) OŽENIO 32 GODINE MLAĐU DEVOJKU Upoznali su se na fakultetu, a ovako su započeli odnos
Foto: Printscreen Instagram

Nebojša Kundačina (62) oženio je 32 godine mlađu izabranicu koju je upoznao na fakultetu.

Glumčev život se okrenuo za 180 stepeni zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume.

Razlika u godinama ovom paru nije poremetila planove za budućnost, a za Mariju kažu da je prava lepotica.

Nebojša Kundačina

Foto: Instagram

 

Venčali su se 24. januara 2019. godine i kažu da "ljubav ne broji godine".

Marija je tokom seminarskog rada pomno pratila stvaralaštvo Nebojše Kundačine, a njegova gluma ju je jako dirnula, pa je imala potrebu da sa njim popriča o komadima koje je gledala.

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - rekla je Marija svojevremeno za "Gloriju".

Nebojša Kundačina

Foto: Instagram

 

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno prati dramske komade i piše seminarski rad o tome.

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - istakao je Kundačina i dodao:

"Venčanje je došlo spontano"

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje - rekao je glumac o odnosu sa Marijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading