Vesna Zmijanac
Foto: Printscreen/Una TV

Pevač Rade Lacković karijeru je počeo osamdesetih godina pevajući po malih seoskim lokalima u Mačvi, a ubrzo se preselio u Nemačku, gde je bio jedan od najtraženijih kafanskih pevača.

Njegovi hitovi su se slušali od Amerike do Australije, a s obzirom na to da je najčešće nastupao po kafanama, često je prisustvovao neprijatnim i vrlo opasnim situacijama.

Rade Lacković

Foto: Printscreen/Fejsbuk

 

- Bilo je, sećam se da sam jedne noći pevao u nekoj velikoj kafani koja ima 300 - 400 mesta, a gore ima restoran i šank. Te noći je pevala Vesna Zmijanac, tada nije bilo mobilnih telefona, pa je Rade Ćenta zvao na broj od kafane i tražio je Vesnu. Šanker je spustio slušalicu na šank i rekao konobaru da ode po Vesnu. Ali, u međuvremenu je neki gost koji je sedeo uz šank je uzeo slušalicu i svašta napračio Radetu, a on je tada bio u Ofenbahu, te godine mu je bilo ograničeno kretanje. Posle 10 minuta je došlo 10 momaka sa utokama, svi su bili na nogama, ko je zvao, ono ovo, a taj delija je pobegao odmah posle poziva jer je znao šta sledi - ispričao je u ispovesti za beogradske medije Lacković.

Rade Lacković doživeo saobraćajku!

Pevač Rade Lacković, kako prenose neki mediji, imao je saobraćajnu nesreću i nalazi se u bolnici jer je zadobio lakše povrede. Pevač je trebalo ovih dana da krene u Australiju na turneju, međutim, zbog udesa je morao da odloži nastupe.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading