Tijana Vučetić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Glumica Tijana Vučetić retko govori o svom privatnom životu, a sada je otkrila da je sa bivšim suprugom prošla kroz pakao.

Tijana, koja je široj javnosti postala poznata po ulozi Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja", priznala je da je trpela nasilje. 

- Nisam trpela nasilje kao moja mama. Nakon 2 godine braka sam ostavila supruga, ali ona nije - ona je ostala. Moj otac nije bio loš, bio je pošten i pravičan, ali je alkohol učinio svoje. Bila sam vrlo ljuta na njega što je bio takav prema mami. Sve vreme od prvog razreda osnove škole ja sam brinula o njemu, o mami. Morala sam da budem neko ko će da štiti mamu od njega. Za jedan život ovo je previše. Nekako plivam, plivam, uz to sam se i razbolela, ali borim se kao lavica - započela je, pa otkrila detalje.

POČEO JE DA ME ŠAMARA U TRUDNOĆI, A ONDA I POSLE POROĐAJA Glumica iz serije

TV PRVA/PRITNSCEEN

 

- Sve je počelo u ranoj trudnoći, pa je nastavio da me udara i kasnije i nakon porođaja. Kažu da je za svađu potrebno dvoje, ali ne bih se ja složila sa time. Ne. Agresivnoj osobi ne treba povod da napadne decu, suprugu, majku svoje dece... On je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci, a kasnije se kajao, plakao, a vreme ne može da se vrati. Žene mahom gaje nadu da će se on promeniti, da će sve biti drugačije, da se neće ponoviti fizičko nasilje. Ne znam šta je gore, psihičko ili fizičko nasilje. Zbog psihičkog nasilja žene sebe stavljaju u ulogu krivca. Počinju sebe da krive za sve to: "Ja nisam dobra" i td."

"Nisam imala novca za mleko i pelene" 

- Ta kuća Bogu hvala postoji i pruža utočište. Ali i ja sam, kao i mnoge žene, posle tog prvog odlaska - vratila sam se kod njega. Moje dete nije hodalo, ja sam morala njemu da kupim pelene, mleko, a moj posao je takav da traži neko posebno vreme. Tamo nisam mogla tako da radim. Uz svu podršku koju oni daju, ekonomski da se osnaži, nije bilo moguće - rekla je, pa dodala:

- Drugi put sam uspela da se odvojim sa ćerkom. Ona je bila malo veća, imala je 2 godine. I taj period do našeg drugog odlaska stvari su bile gore. Ljut je on bio tada, ljut je i sada. Moja poruka je ženama da mogu i moraju da preseku, jer uvek postoji način. Najgore je problem ne rešavati, onda je nerešiv - rekla je glumica u RTS Ordinaciji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading