DANILO MAŠOJEVIĆ
Foto: Promo/Promo

U svetu medija, gde se promene dešavaju gotovo svakodnevno, jedna vest posebno je privukla pažnju javnosti – istaknuti voditelj, novinar i televizijski uredink Danilo Mašojević odlazi sa Nova S televizije, deo United medie, na Blic Televiziju koje je deo portfolija Ringier Srbija.

Ovaj transfer dogodio se iznenada i oduševio mnoge, s obzirom na Mašojevićevu reputaciju i uticaj u svetu medija.

Danilo Mašojević, koji je stekao široku popularnost zahvaljujući svom profesionalizmu, harizmi i sposobnosti da intervjuiše najrazličitije sagovornike, sada će svoju karijeru nastaviti na Blic televiziji. Njegov dolazak na ovaj medijski kanal smatra se pojačanjem za tim Blic televizije, koja kontinuirano radi na razvoju kvalitetnog televizijskog sadržaja.

DANILO MAŠOJEVIĆ

Promo

 

Mašojević je na Novoj S bio jedan od ključnih voditelja i novinara, poznat po svojim dinamičnim intervjuima i realizacijom uživo programa. Na ovoj televiziji proveo je skoro pet godina, nakon čega je odlučio da se pozdravi sa ovom medijskom kućom. Njegov prelazak na Blic televiziju (kanal 117) koja se emituje na platformi Telekoma Srbije najavljuje novu eru u njegovoj karijeri, ali i brojnim novitetima koji ovaj kanal sprema već od ove jeseni.

- Veoma sam uzbuđen zbog ove nove prilike i izazova koji me očekuju na Blic televiziji. Ne želim ništa da otkrivam, ali jedno mogu da obećam: svakog dana bićete informisani, uživaćete u raznolikom sadržaju i donosićemo vam prave i proverene informacije. Znam da mnogi očekuju odmah odgovor o kojoj emisiji je reč, ali voleo bih da gledaoci sačekaju još samo malo," izjavio je Mašojević za beogradske medije.

Gledaoci Blic Televizije (kanal 117) mogu očekivati nove formate koji će obogatiti programsku šemu već od ove jeseni, a sve to zahvaljujući kvalitetnom sadržaju. Nakon dolaska Ivana Ivanovića i emisije "4 i po muškarca", usledio je dolazak Danila Mašojevića. Međutim, sa ove televizije poručuju da to nije kraj.

Ovaj transfer dolazi u trenutku kada je medijska scena u Srbiji veoma dinamična, sa brojnim promenama i novitetima.

Ko je Danilo Mašojević?

Novinar Danilo Mašojević može se pohvaliti bogatom karijerom koja traje više od 15 godina. Svoju profesionalnu putanju započeo je na Radio-televiziji Priboj i televiziji Studentski grad, gde su studenti preuzimali uređivačku ulogu u sklopu studentskog doma na Novom Beogradu. Nakon toga, nastavio je karijeru u magazinu Story i na televiziji B92, gde je realizovao brojne intervjue sa istaknutim ličnostima iz sveta društva, politike i zabave.

DANILO MAŠOJEVIĆ

Promo

 

Naredni korak u njegovoj karijeri bio je uređivanje emisije "Showbiz Magazin" na TV Vijesti. Kao novinar-reporter, stekao je prepoznatljivost radom na Prvoj televiziji u emisijama "150 minuta" i "Jutro sa Jovanom i Srđanom", gde je pokazao izuzetan profesionalizam u izveštavanju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading