dunja
Foto: Printscreen/Ajla Begović, printscreen Instagram

Pevačica Dunja Ilić, koja je nedavno progovorila o očevom samoubistvu, sada se potresnim rečima obratila javnosti.

Dunja, koja je slavu stekla albumom "Šefica podzemlja" a sada se predstavlja kao Ajla Begović, na svom Instagramu profilu je, uz očevu sliku, opisala svoje najintimnije emocije.

- Fališ ćale...Ne mogu da spavam...Znaš ti to, budila bih te da pričamo do šest ujutru dok nam Leposava i štenci vrte repićima oko nogu. Sa mnom se, ćalac, dešava nešto što bi samo ti razumeo. Da te ne davim više. Spavaš ti sad napokon, mirno na oblacima. Voli te tvoj Dule - napisala je Dunja, a njene reči su uznemirile javnost, s obzirom na to da je jednom već pokušala da se ubije.

Dunja Ilić

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako je nedavno istakla, ni dalje ne razume zašto je njen otac krivio sebe zbog nje.

- Nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem, koji je imao ceo grad: "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više." Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno - ispovedila se nedavno za domaće medije Dunja.

Njen otac je ostavio je oproštajno pismo u kojem je naveo da ćerki sve prašta i da bi voleo da mu dođe na sahranu i dostojanstveno ga isprati. Takođe je u pismu naveo da ju je uprkos svemu voleo. Ona se od oca oprostila porukom na Instagramu nekoliko sati nakon što su detalji njegovog oproštajnog pisma isplivali u javnost.

Alkohol me je odevo u ambis: Dunja progovorila o svim tabu temama

Dunja Ilić, poznatija kao "šefica podzemlja", posle duge diskografske pauze, vraća se na velika vrata scene, pod imenom Ajla Begović.

Dunju život u poslednje vreme nije mazio, mediji su svakodnevno objavljivali niz dezinformacija koje su samo pogoršavale njenu situaciju, međutim, Dunja je eskluzivno za Alo! rešila da ogoli dušu i ispriča svoju verziju priče, koja je potresila region.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading