Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Rada Manojlović godinama je bila u odnosu sa Milanom Stankovićem, a jednom prilikom je otkrila kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

Sa Milanom je i dan danas u prijateljskim odnosima, a svojevremeno je razmišljala o suicidu zbog ljubavnog kraha.

- Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu da podnesem, zato što šta? Meni za neke stvari nema pravdanja, za neke stvari nema. Dobro, sad je prošlo, pa kao možeš da sublimiraš, tako je - rekla je Manojlović, pa progovorila o Stankoviću.

Rada Manojlović

Printscreen

 

- Ma, on je lik, on je čovek zvezda. On je misteriozan i zanimljiv, sve što treba. Isti je bio i ostao. Ali to baš hoću da kažem. Mislim da je ljudima bilo jako čudno, što sam ja bila toliko ekstrovertna. Sve idemo, traktor vozimo, hranimo kokoške. Mnogo sam prikazivala sebe u tom nekom narodskom, da kažem, smislu. Ja sebe ne zovem narodna pevačica, nego narodska pevačica. On je uvek ludeo. Sećam se, on je uvek držao taj neki: Nemoj to, nemoj to, da se ne zna to, da se krije to. On je bio mističan. I to je ljudima bilo, čini mi se, nespojivo - ispričala je.

Kako je rekla, uz Milana se uvek osećala lepo i sigurno.

- Mogu ti kažem, dobro, od samog starta... Kod nas su postavili predrasudu da je zbog njegove boje kose. Zbog njegovog stila, načina oblačenja i toga. Svi su ga prozivali i i iz tog razloga nisu mogli da ga povežu sa mnom koja sam kao fatalna. Da, važila sam za fatalnu, kao neku, ono, žensku. Da, da, opasnica. A veruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osećala baš onako kako treba - otkrila je.

Rada Manojlović

Foto: Ataimages

 

- On je meni i tad bio sve. I sa njim sam mislila da će to biti do kraj života. Sto posto sam bila sigurna. Volela sam ga i on mene. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno - rekla je Rada Manojlović, pa progovorila o njihovom raskidu.

"Htela sam da se ubijem jer sam zavolela drugog"

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do poslednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim - ispričala je i nastavila:

- Znala sam šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, naš posao nije baš idealan - rekla je.

Milan Stanković

Printscreen

 

- Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan jer on meni nije... Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, on je mene usmeravao. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. Mi smo uvek na prvu znali, ja se sećam kad smo preslušavali pesme. On je meni stvarno želeo najbolje i uvek je bio... Jako je bio kritičan. On je za mali nokat je bio, da ti mozak probije - kaže Manojlović i otkriva kako je Milan saznao za drugog muškarca.

"Milan je saznao da mi se sviđa drugi muškaraca"

- Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože.? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju... Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze - ispričala je Manojlović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading