Šako Polumenta
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Dado Polumenta nedavno je javno govorio o skandalima koje je izazivao Šako Polumenta, a pevač mu je sada žestoko odgovorio.

Kako Dado nije imao pohvalne reči o Šakovim postupcima, pevač se javno usprotivio bratancu.

Šako

Foto: ATA Images

 

Nema tu šta da se čujemo, jednostavno zna se ko je stariji i kod nas nema raspravke. To je dom, to je kuća i to se čuva... Ne znam odakle njemu da on može da priča o mom životu, ja nisam pričao o njegovom, mene ako pitate svi vi da pričam o njegovom životu ja ću reći sve najlepše - rekao je, pa dodao:

- Tu stanuje naše pleme, naš život, jedno celo detinjstvo, jedan rad koji sam ja pokrenuo celu svoju priču, snagu, da ga dovedem do pozicije do koje je došao sada. Nesvesno je on to rekao sigurno, ali opet je on deo moje porodice, mog života i ja sam tu priču zatvorio - rekao je Šako

Dado Polumenta

Foto: Printscreen/instagram

 

"Nisam imao od čega da živim"

Pevač je nedavno u jednoj emisiji ogolio dušu i ispričao detalje o svom životu i odrastanju.

- Sa 18 godina sam otišao u vojsku i čim sam se vratio majka me je zaposlila kao poslovođu. Imao sam 20-ak ljudi u timu, pevali smo zajedno, družili se. Igrali smo karte u radno vreme i šef je tad bio jako nervozan i zatekao nas kako igramo tablić. Posle toga me je suspendovao na šest meseci. Nisam znao šta da radim. Rano sam se oženio, imao sam porodicu, dve godine sam radio, a posle toga nisam znao šta da radim. Nemaš od čega da živiš - ispričao je Šako.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading