Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kako pišu domaći mediji, ona ga je tužila i uskoro će se tim povodom sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano.

Naime, kako izvor tvrdi za domaće medije Dragana je, kao i uvek, otvorena za svaki vid dogovora, kao i da je rada da se na najlepši mogući način rastane od svog supruga.

- Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i reše slučaj - rekao je izvor na samom početku, pa nastavio:

 - Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovre i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine - tvrdi izvor.

- Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti - završava izvor za Kurir.

Počela borba oko imovine, milioni su u pitanju

Dragana je rešila da preko suda podele imovinu koju imaju, jer "drugačiji dogovor trenutno nije moguć", piše "Telegraf". 

Dragana Mirković

Foto: Instagram/marko_vmn

 

Pevačica je nedavno saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka, više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading