Jelisaveta i Miloš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, kako su prenosili domaći mediji, nedavno su imali veoma turbulentan odnos, a sada su, navodno, ponovo uplovili u mirnu luku.

Kako tvrde domaći mediji, Jelisaveta i Miloš uveliko planiraju zajedničko letovanje sa svojim naslednicima.

- Može da se kaže da je buran period iza njih. Rade na tome da povrate mir i da zaborave skandal i tenziju kroz koju su prošli. U tome im pomaže i stručnjak. Angažovali su bračnog savetnika koji tačno zna kako da reši problem. To savetovanje im pomaže da reše uzroke svojih nesuglasica koje im ugrožavaju zajednicu. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali dobar stručnjak im može pomoći da nauče da iz teške situacije izvuku i iskoriste najbolje stvari, čime će graditi srećniji brak. To su ih posavetovali bliski prijatelji i oni su poslušali. Sada je sve u najboljem redu i nema razloga da ne bude tako ubuduće - tvrdi izvor.

Jelisaveta, Miloš

Foto: Ataimages

 

"Preko leta će ići na dve destinacije"

 

Prema rečima izvora, par će ovog leta otputovati na dve destinacije.

Miloš Teodosić

Foto: Alo ilustracija

 

- Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. O nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor - navodi sagovornik Kurira. Akteri ove priče, glumica i košarkaš, kao i prethodnih meseci, kad je buknula vest o njihovom razlazu, ni ovaj put nisu odgovarali na naše pozive. Nakon što je sredinom marta kao bomba odjeknula vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode, brzo su otkriveni pojedini detalji o tome. Zajednica košarkaša i glumice pre toga neko vreme nije funkcionisala kako treba, ali su njih dvoje pokušavali da u javnosti održe sliku srećnog braka. Miloš više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak, ali se situacija rešila - tvrdi izvor.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading