Dragana i Toni
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Dragana Mirković tužila je supruga Tonija Bijelića zbog podele imovine koju imaju, jer "drugačiji dogovor trenutno nije moguć". 

Pevačica je u saopštenju otkrila da oni već tri godine ne žive pod istim krovom. Bijelić se iselio iz dvorca, dok je Dragana ostala tu da živi, a odmah su joj podršku pružila i deca, koja su do tada živela samostalno, ali u ovim trenucima odlučili su da budu uz majku. 

Dragana i Toni izgradili su imperiju, kako su pisali mediji, njihovo bogatstvo procenjuje se na više od 100 miliona evra.

Dragana

Foto: Printscreen/instagram

 

Dvorac Ebenfurt od 12.000 kvadratazakupili su na 100 godina i procenjuje se na više od 50 miliona evra.

Ipak, Dragana Mirković u ranijim intervjuima navodila je da se zbog Tonija iz svoje kuće preselila u 50 kvadrata.

Dragana

Paparaco lov printscreen

 

- Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu - pričala je Dragana Mirković za domaće medije. 

Kreće milionska borba 

U zajedničku imovinu koja je stečena tokom braka navodno spada i televizija DM sat, kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi.

Pored toga Dragana i Toni poseduju skopoceni vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pet miliona evra. 

Pre više od 10 godina, bračni par je kupio je i fabriku automobila, koja je i dalje u njihovom vlasništvu. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading