Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Dragana Mirković tužila je Tonija Bijelića od kojeg se razvodi nakon 24 godine braka. 

Pevačica je rešila da pravdu zatraži na sudu, tj. da podele imovinu koju imaju, jer "drugačiji dogovor trenutno nije moguć", piše "Telegraf". 

Draganu Mirković, često možete naći na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora, a i šire.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije - pevačke.

Dragana Mirković

Printscreen

 

Ipak, na prvom mestu značajnih prihoda je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica.

Draganino bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities", iznosi 100 miliona dolara.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Par je takođe u braku započeo biznis sa prodajom luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Toni Bijelić je vlasnik nekoliko firmi u industriji automobilizma. Uspeo je, čak, da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra. Većinu brendova koje poseduje ovaj čovek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, a nagađalo se i da je Toni svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici, što izgleda nije tačno. Poznati par poseduje ogroman dvorac koji su zakupili na 100 godina i koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na više od 50 miliona evra.

Dragana: "Ja sam ta koja je stvarala"

Pevačica je ranije gostovala u "ExtraFM" radiju, gde je pričala o tome kako je upoznala Tonija i tom prilikom ga je žestoko potkačila.

- U Beču smo se upoznali, imala sam tamo koncert. On je dao sve od sebe, nema šta nije uradio. Došao je autom po mene, trudio se maksimalno, dobio me je. Moram da priznam da se mnogo trudio, u smislu da mi dokaže kakav je čovek. To me je kupilo, mene ništa drugo nije kupilo kod njega jer nije imalo šta da me kupi. Ja sam ta koja je posle stvarala, meni je bilo svejedno. Ja nosim sa sobom nešto što je najvrednije, a to je moj glas. Ja danas mogu da budem bez ijednog eura, ja ću za nedelju dana zaraditi. Ja nisam materijalista, to sam dokazala hiljadu puta - rekla je Dragana tom prilikom.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading