Ljuba Aličić
Foto: Alo/Printscreen

Ljuba Aličić retko se oglašava javno, a sada je napravio presedan.

Aličić je u svom obraćanju otkrio šta misli o mlađim kolegama, te prokomentarisao i Harisa Džinovića oko teme razvoda. 

Glume zvezde, neću za njih ništa da pričam i sto puta sam rekao ima dobrih pevača, ali ne znaju da cene ovaj posao koji treba da se dobro radi i da budu profesionalci. Znam neke mlade pevače, napiju se, ne dođu na nastup i to je iživljavanje i time se potcenjuje publika. Nebitno da li su oni "Zvezde Granda" ili nešto drugo, to nije lepo - rekao je pevač.

Svadba Darka Lazića

Masanori Jošida

 

Ljuba je prokomentarisao i aktuelne razvode koji poslednjih meseci tresu javnu scenu.

Za razvode volim da kažem i šalim se malo, možda ih je pojeo Beograd. Žao mi je tih ljudi, ali Bože moj život je čudan, jer i ja sam četrdeset i tri godine u braku, ali može i meni nešto da se desi. Nigde nije zapisano da neko mora da ostane u braku. Žao mi je zvezda koje su uspele u svom radu i imali uspešne žene, a sad je došlo do toga da se razvedu, recimo Haris Džinović.

Haris, Melina

Foto: Alo.rs

 

"Putovanja mi najteže padaju"

Ljuba je pet decenija prisutan na javnoj sceni, a sada je otkrio šta mu najteže pada.

- Nikada mi posao nije dosadio jer to jedino znam da radim. Najteže mi padaju putovanja iz mesta u mesto, grada u grad. Nije lako ne spavati. Ima pevača koja pevaju samo tek tako, a ja pevam kvalitetno i moja publika mora da bude raspoložena uvek, zato i uspevam - rekao je, pa dodao:

- Svejedno mi je gde pevam, privatnu svirku ili u klubu. Nikada nisam imao neprijatna dešavanja na privatnim zabavama, dobar sam sa ljudima. Moja publika je takva i mene narod voli. Nema problema kod mene. Da li pevam na fiksnu cenu ili bakšiš, zavisi od dogovora, ja radim šest sati. Od sedam do jedan i da li otpevao dvadeset ili trideset pesama, to je do jedan.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading