Bogdana i Veljko
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja tajno je organizovano u vili Ražnatovića na Senjaku, ali neki snimci su procurili u javnost, a neke je objavila mlada lično.

Tako se na onom kada je bacala bidermajer, osim nje i majke Cece, vidi i veljkova supruga Bogdana, koja je sedela za stolom. Sve vreme je uživala i osmehivala se, a kada je buket uhvatila njena baka, Ceci ispred nosa, Bogdana se od srca nasmejala.

Upravo njen izgled svi komentarišu s nevericom, jer Bogdana izgleda kao milion dolara, iako se porodila bukvalno nepunih 15 dana pre zaovinog venčanja.  Obukla je svečanu haljinu koja joj je savršeno pristajala, a kasnije se presvukla u drugu koja je pokazala njeno zategnuto telo, bez jednog kilograma viška.

Koliko se Anastasija i Bogdana vole, pokazale su i prilikom Tasinog rođendana, koji je proslavila 25. maja, dakle tri dana pre građanskog venčanja s Nemanjom.

"Srećan rođendan, lepotice naša", napisala je Bogdana i stavila nekoliko emotikona srca, a onda je usledio i Anastasijin odgovori takođe sa emotikonima srca: "Snajkić moj, najlepši".

Bogdana Ražnatović kao da se nije porodila!

Vila Cece Ražnatović na Dedinju prethodnih dana obeležena je slavljem, budući da su se Anastasija i Nemanja Gudelj u njoj venčali.

Oni su se venčali u prisustvu kumova u najbližih članova porodica, a slavlju je prisustvovala i Veljkova supruga Bogdana, koja se nedavno porodila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading