Dara bubamara
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, Dara Bubamara, danas uživa u veoma luksuznom životu, ali nije oduvek bilo tako.

Dara je u detinjstvu odrastala u skromnim uslovima, zajedno sa roditeljima i bratom u malom stanu u novosadskom naselju Satelit.

Komšije za Daru imaju samo reči hvale, te ističu da je oduvek bila vrcava i nasmejana.

- Da, Dara je živela ovde. Šta da vam kažem, luda i vrcava je bila, baš kao i sada. Pamtim je kao malu crnu devojčicu koja je često vikala na ostale devojčice zato što nisu znale da pevaju. Evo, vidite onu livadu, tu ih sve skupi, pa kao organizuje neko takmičenje. Ovde je počela da peva, tu su je i zapazili i tako ona ode u zvezde - rekla je komšinica i dodala:

Dara bubamara

Foto: Ataimages

 

- Bila je fino dete. I roditelji su joj bili dobri ljudi. Često sam pitala njenu mamu na koga ona tako pevuši, a ona se šalila kako je na nju talentovana, samo ona nije imala sreće da je neko zapazi. Dara nije završila škole kao neka druga deca, ali smo mi ponosni na nju.

Jedna od komšinica je priznala da Daru nije viđala u komšiluku jer je nakon smrti roditelja, stan prodala i više se nije vraćala.

- Znam da je Dara živela ovde. Nisam je srela u ovom kraju jer, kako sam čula, čim su joj roditelji umrli, ona je prodala stan, uzela neke njoj drage stvari iz porodičnog doma i više se nije vraćala. Viđam je često po gradu kako se vozika kolima, s obzirom na to da i dalje živi u Novom Sadu - rekla je komšinica.

Dara izvređala Slobu Radanovića

Pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko otvorerno komentariše svoje kolege, a ovoga puta našla se u centru skandala nakon što je izjavila da joj je mladi kolega Sloba Radanović ukrao pesmu.

Ona je nedavno gostovala u jednom podkastu u kome je javno progovorila o sukobu sa Slobom i otkrila da joj je krivo što je Sloba pokazao pravo lice, te da vešto krije da podmeće nogu mladim i novim izvođačima koji tek stupaju na scenu

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading