Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Ana Nikolić javno se zahvalila državama koje su podržale Srbiju na nedavnom glasanju o rezoluciji o Srebrenici.

Video koji je pevačica objavila na društvenim mrežama naišao je na brojne osude, mnogi su pozivali da se Ani zabrani ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Ana se više nije oglašavala na pomenutu temu, sve do sada, kada je podelila jedan medijski naslov, te poručila da ne želi da ćuti, i dodala da neće više kročiti u Crnu Goru.

- Još nisam definisala menadžment, ali ako se ja pitam, ni u Crnu Goru neću ići "iz principa", ne možete vi da odlučujete o tome, jer za razliku od velike većine "civila" i "estradnih privrednika", ja imam svoj stav. P.s I nisu odštampali te pare zbog kojih bih ja ćutala na ovakve neprevde - napisala je Ana i dodala:

- Ja ne mogu da žmurim i ne vidim nepravdu. Žao mi je. Ja sam samo iskrena i osetljiva beskrajno - napisala je Nikolićeva.

Karleuša: "Srbiju treba braniti od istorijske bruke"

 

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša.

- Svim srcem uz predsednika svoje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemenit srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
srbin

29.05.2024 11:19

bravo Ana sve pohvale i punu podrsku svaka ti cast ti si prava srpkinja valjda ce se mnogi ugledati na jednu divnu srpkinju punu hrabrosti ovo samo srpkinje radjaju jos jednom kapa do poda i da vidimo dal ce js neko imati hrabrosti da ovako nesto uradi sve pohvale za Anu Niklic bravo bravo bravo,