Nadica Ademov
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ata Images

Pevačica Nadica Ademov nedavno je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da će druga beba stići na jesen, a sada je ispričala kako podnosi ovu trudnoću.

- Suprug je bio sa mnom na kontroli i saznali smo to što smo saznali. Nismo mogli da verujemo jer smo zbog nečeg drugog otišli. Hvala bogu, neka je živo i zdravo - rekla je Nadica, pa dodala da je snimala pesme dok nije sazanala da je ponovo trudna.

Nadica ademov

Foto: Goran Jovanovic

 

- Nisam se nešto osećala drugačije, niti sam imala mučninu, ništa kao sa prvom trudnoćom. Išla sam čiste glave, radimo na novim pesmama, album, planovi su išli, međutim, opet ćemo se malo zaustaviti - objasnila je pevačica.

Ademova živi na relaciji Beograd- Berlin, ali joj, kako je istakla česta putovanja ne padaju teško.

- Kofer stoji kući danima, nisam ga otvorila, a opet idemo na put gde ćemo biti par nedelja. Nije naporno, on uglavnom ide kolima ponese sve stvari, mi avionom i ponesem samo šta treba. Mislim da sam bar zaslužila da idem avionom - objasnila je za Grand Nadica.

Trudna Nadica Ademov otkrila šok detalje sa pregleda

Šest meseci nakon prvog porođaja, Nadica Ademov obavestila je javnost da je ponovo u blagoslovenom stanju.

Pre nekoliko meseci na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime Melina, a sada je, kako kaže, nikad srećnija što će njena porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading