Hanka Paldum
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši muž Hanke Paldum, Muradif Brkić Mufta, umro je u 76. godini od posledica moždanog udara. 

Pevačica iz braka sa njim ima dvoje dece, ćerku Minelu i sina Mirzada. 

Ona se 1976. godine udala za Muradifa u Duvnu, mestu u kome je odrastao. Nakon stupanja u bračne vode sa svojim suprugom osnovala je izdavačku kuću Sarajevo disk, za koju je objavila neke od svojih najvećih hitova. 

- Muradif je u periodu kada smo se upoznali bio student književnosti, a ja sam još bila srednjoškolka. U samom startu je bio veoma učtiv i imao je divne manire. Često smo posle škole išli zajedno na kafu i limunadu, osvajao me je polako i dugo, pa mu je pošlo za rukom da se zaljubim u njega - ispričala je svojevremeno pevačica.

Hanka Paldum

Printscreen

 

Hanka je jednom prilikom ispričala da joj je on postavljao ultimatume, da je morala da bira između braka i muzike, i to u dogovoru sa njenom majkom.

- On me je pitao da li je makar malo ispred muzike, a ja bih mu rekla da nije. Uvek sam imala stav, nisam želela da lažem. Odana sam i volim da poštujem. Dokle god se muškarcu divim, mogu da budem sa njim. Kada prestanem da mu se divim, povučem se i ostavljam ga. Zapravo, nijedan muškarac me nije ostavio - otkrila je pevačica.

OVAKO JE HANKA PALDUM GOVORILA O BIVŠEM MUŽU KOJI JE UMRO Razveli su se zbog jedne stvari, pevačica nije želela da živi na ovaj način!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada se razvela od Muradifa, Hanka se udala za Fuada Hamzića. Ovaj brak trajao je 7 godina, a pevačica je shvatila da ni ovaj suprug nije za nju, jer joj "ne ukazuje poštovanje, niti joj je odan".

- Muškarac treba da bude ispred mene, a ne pored ili iza. Mora da me zaštiti, a ja u svakom trenutku treba da osećam da mi čuva leđa - izjavila je za domaće medije. 

Iako je sa obojicom ostala u dobrim odnosima, tvrdi da se više neće udavati.

Delim iskrenu bol s mojom decom 

Hanka Paldum oglasila se na društvenim mrežama povodom smrti bivšeg muža i nije krila tugu zbog gubitka. 

- Nakon teške bolesti i borbe za oporavak, od posledica moždanog udara, danas nas je napustio profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor "Sarajevo diska". Delim iskrenu bol s mojom decom i njegovom porodicom i molim Gospoda da nam svima podari mir, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je za života posejao! - započela je Hanka, pa nastavila da se zahvaljuje bivšem partneru. 

Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading