Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Zorica Brunclik već decenijama uživa u skladnom braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kmeišom sa kojim ima ćerku Zlatu. 

I Zorica i Kemiš imaju decu iz prethodnih veza, pa je tako nedavno otkrivena porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje imaju.

Zorica Brunclik ima četvoro dece i smatra da sva deca trebaju da dobiju nasledstvo, a sa njenom odlukom se slaže i Kemiš koji ima ćerku iz prvog braka. 

TESTAMENT ZORICE BRUNCLIK Pevačica donela neočekivanu odluku, sada se zna kome će pripasti njeno bogatstvo!

Alo

 

Zorica je, navodno, sela i hitno saopštila mužu da mora da reši pitanje testamenta, a šta je sve rekla i uradila, poslušajte ovde:

Naime, kako su za "Skandal" tvrdili dalji Kemišovi rođaci, samo se Zorica Brunclik pita da li će se njegova ćerka iz prvog braka koja živi u Nemačkoj, naći na spisku naslednika njihovog bogatstva.

Ima i Zorica svoju decu iz veza i brakova pre Kemiša, a Zlata je njihovo zajedničko dete i ona im je mezimica - započinju rođaci za gorenavedeni list i dodaju:

TESTAMENT ZORICE BRUNCLIK Pevačica donela neočekivanu odluku, sada se zna kome će pripasti njeno bogatstvo!

Alo

 

- Ali to je zato što je ona najmlađa, a ne što je odvajaju. Ona i živi s njima, ali nikome od njihove starije dece ništa ne fali. E sad, što se testamenta tiče, tu je Zorka glavna, Kemiš u to neće da se meša.

On toliko voli Zoricu, pa joj sve to i prepušta, jer zna da se neće ogrešiti ni o jedno dete. Svi oni lepo funkcionišu i slažu se iako ne žive svi zajedno.

- A verujem da će Zorka biti pravedna kao i uvek i da se neće ogrešiti ni o jedno dete - završava izvor. 

Hello 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading