Veljko Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Bokser i naslednik Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, opredelio se za boks, ali je odlučio da poziv koji je on odabrao za sebe ne nameće i svojim naslednicima, sinovima Željku i Krstanu.

On je doneo odluku da Željka, koji uskoro puni četiri godine, upiše na fudbal, a emotivne momente sa treninga podelio je na svom Instagramu.

Veljko nije krio koliko je ponosan u trenutku dok je mališan trčao i šutirao loptu ka golu.

Veljko u Titelu uzgaja svinje

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom živi u njenom rodnom Titelu i tamo uzgajaju svinje.

- Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta - kaže Veljko.

- Na Željka uvek mora neko da pazi. Njemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu - ispričao je Veljko.

- Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom smogu - rekao je Veljko za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading