Nemanja i Anastasija
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Naslednica Cece Ražnatović, Anastasija, 26. rođendan proslavlja u sunčanoj Sevilji, daleko od svoje porodice i prijatelja.

Ćerka folk zvezde živi tamo sa suprugom, a tu je i njegova porodica, koja je organizovala Anastasiji ovaj divan dan i priredila joj iznenađenje, a da joj ništa ne manjka, govori i čestitka koju je objavio njen muž, fudbaler Nemanja Gudelj.

Mnogi su mislili da se neće oglasiti, ali je on to učinio sada i oduševio sve, a reči koje je uputio Cecinoj ćerki ostavile su sve bez teksta.

- Srećan rođendan mojoj divnoj, brižnoj, zadivljujućoj ženi i najboljoj prijateljici, ti si jedinstvena posebna žena - napisao je Nemanja objavivši tom prilikom njihove zajedničke fotografije sa jednog događaja i uz pregršt emotikona srca.

Veljko: "Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista"

Veljko Ražnatović i Anastasija Ražnatović oduvek su imali blizak odnos, te je često vodio računa o sestri, s obzirom da je od njega stariji dve godine. 

Anastasija već neko vreme živi u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom, a Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading