Duško Tošić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Penzionisani fudbaler Duško Tošić trenutno boravi u Istanbulu, odakle se i oglasio nakon što je njegova privatna prepiska sa pevačicom Severinom Vučković ugledala svetlost dana.

On se sada oglasio i priznao da je došlo do dopisivanja sa koleginicom njegove još uvek zakonite supruge, ali je i otkrio oko čega su se dogovarali.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta - rekao je Tošić.

Jelena KArleuša

Foto: Ilustracija

 

Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, nakon čega je usledio otvoren rat među njima.

Severina se tu nije zaustavila, te se Karleuši obratila putem Instagrama šokantnom porukom kako bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem!

Bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na njih odgovarala, a sada ih je prosledila Jeleni.

"Nesrećnice, rođenog sina nazivaš genocidnim."

Jelena Karleuša i Severina nedavno su imale javni okršaj zbog navodnog genocida u Srebrenici kada je Hrvatica ničim izazvana govorila na ovu temu.Karleuša joj je potom žestoko odbrusila, ali Hrvatica se nije zaustavila. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading