Toni Montano
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Toni Montano preminuo je iznenada u 62. godini života, a njegovo beživotno telo pronađeno je u stanu.

Njegova smrt zatekla je mnoge, a tim povodom oglasio se i bivši bubnjar YU grupe Slobodan Jurišić Jura.

Montana je, inače, priča o Jurinom teškom životu izuzetno potresla, jer je i sam godinama bio u teškoj materijalnoj situaciji, te je odmah odlučio da u skladu sa svojim mogućnostima pomogne prijatelju koga je poznavao nekoliko decenija.

Toni Montano

Foto: Youtube

 

Iako i sam nije imao puno, on je odlučio da jedan deo novca od prodaje stana daruje Juri i da ga lično poseti u Perlezu pre odlaska u rodni Bojnik, gde je trebalo da se preseli.

Ipak, iznenadna smrt sprečila ga je u ovoj humanoj nameri.

Jura

Facebook

 

- Jaooo, srce moje lepo... Nisam to znao, jaoo... Potresao sam se jako kad sam pročitao juče da je otišao. Bili smo super nas dvojica, ali nisam znao da je mislio na mene u ovoj mojoj muci. Družili smo se nekad davno. Montano je bio specifičan lik, ali je prema meni bio super. Družili smo se sa Arkanom, to je ta priča. Voleo sam ga, a i on je mene. To sad shvatam - rekao je, pa dodao:

- Vremenom smo se udaljili i izgubili kontakt, ali sam pratio njegov rad. Odličan je bio. Kontaktiraću sa njegovima, ako je to bila njegova poslednja želja, voleo bih da bude ispunjena. Jako me je ovo potreslo što ste mi sad rekli. Jaoo - kroz suze je rekao neutešni Jura.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading