Goran Bare
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Goran Bare, frontmen grupe "Majke", nije imao nimalo lak život, a jednom prilikom je opisao tragediju koja ga je zadesila. 

Kako je otkrio, gubitak supruge s kojom je bio dve godine u braku mu je bio najteži period u životu nakon kog mu je dijagnostifikovana manična depresija. 

- Žalim najviše za ženom. Tad sam doživeo slom živaca. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako uništilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare za hrvatke medije.

Goran ima sina od 28 godina koji je završio dva fakulteta, ali nisu u bliskom odnosu iako se čuju redovno.

Goran Bare

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tokom korona virusa su mu svi nastupi bili otkazani. Kako je tada za hrvatske medije naveo, prijatelji su mu priskočili u pomoć.

- Snaći ću se ja već nekako. Pomogne mi i moja izdavačka kuća kad je baš gadno, a uskoče mi i prijatelji. Biće kako bude - rekao je tada za „24sata.hr“

"Živim na rugu egzistencije"

Podsetimo, Bare je jednom prilikom ispričao da je period karantina proveo radeći na novom albumu, ali mu je odlaganje koncerata stvorilo veliki problem.

- Voleo bih da me neko zaposli, ako je nekom potreban di-džej na radiju ili kopač krompira… Ili prodavac, ja imam položen trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije. Ako je nekom potreban radnik, neka me nazove - poručio je Goran u intervjuu za tamošnji Exkluziv.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading