olivera zakuvavanje
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Olivera Konatar bila je gošća emisije "Zakuvavanje" u kojoj je, bez ulepšavanja i iza drugog ugla kamere na koji je inače navikla, govorila o majčinstvu, poslu i ljubavi.

- Mlađe generacije u ovom poslu često misle da je to samo pisanje ili druženje sa poznatima, da to nije teren, a zapravo je sve osim toga. Samo novinar "terenac" može da bude dobar novinar, iz redakcije se ne pravi priča - kaže Olivera

olivera zakuvavanje

Alo!/Masanori Jošida

 

Iako na uredničkoj poziciji inegrisane VIP rubrike, za sebe pre svega voli da kaže da je novinar. 

- Javne ličnosti koje izabru taj poziv moraju da prihvate sve aspekte tog zanimanja, sigurno je da se javnost interesuje i za njihov privatni život, niko od novinara ih neće sresti na ulici i postaviti im lično pitanje, u pitanju je imidž za koji su sami odgovorni - kaže naša gošća u emisiji "Zakuvavanje".

Njegovo veličanstvo - sagovornik 

Put do uspeha gradila je na vrednostima, a pravdoljubivost ju je nekada koštala i ekskluzive. 
- Bilo je terena gde su bile osetljive situacije, ali ipak nisam želela da objavim. Sigrno je da treba da imamo dobre priče, ali dokazala sam i da uz poštovanje kodeksa možeš da imaš sjajnu priču, jer je ružan osečaj da zbog klikova izgubiš sagovonika, zato sve uvek proveravam i izvori mi nisu tračevi ili oni "bliski sagovorniku" - ističe ona.

olivera zakuvavanje

Alo!/Masanori Jošida

 


Iako se Olivera bavi medijima, sudbina je htela da se i mediji bave njom. Sa bivšim partenom Vukom Mobom ima ćerkicu Teonu za koju kaže da joj je najveći blagoslov u životu.


- Želela sam da moje dete ima sigurnost, a naš odnos nije bio dobar u tim poslednjim mesecima veze i ne bi bilo zdravo za dete tako da odrasta, jer za mene brak institucija. Mi nismo mogli da opstanemo kao partneri, ali nas je Teona pomirila kao drugare - ističe Olivera.

olivera zakuvavanje

Alo!/Masanori Jošida

 


Žao joj je, kaže, kada je Vuk ne sluša, pa često upadne u dobro poznate zamke svog zanimanja koje mogu da naškode integritetu. Za novu ljubav je spremna, ali samo ako u tom odnosu može da se oseti zaštićeno.

- Konačno mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav - priznala je Olivera.


RECEPT OLIVERE KONATAR 


Za pripremu ovog recepta biće vam potrebno:
400 grama pilećeg belog mesa
300 grama svežih šampinjona
250 mililitara "Moja Kravica" pavlake za kuvanje
3-4 kašike brašna
1 limun (opciono) 
So, biber i začini po želji 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading