Zlata
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Posle dugo vremena, pevačica Zlata Petrović je okupila porodicu na jednom mestu, a fotografiju je objavio njen sin Jovan Pejić, koga je pevačica dobila sa voditeljom Zoranom Pejićem Pejom.

Na fotografiji su i njen drugi sin Miki, koga je Zlata rodila dok je bila udata za kolegu Hasana Dudića. Naravno, i Hasan je bio tu.

Porodica se okupila na ručku, u jednom poznatom beogradskom restoranu, a u opisu fotografije, Jovan je kratko napisao: "Familija".

Inače, Zlata se udavala tri puta, o čemu je otvoreno govorila.

Zlata Petrović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Udala sam se u 16. godini za čoveka koga nisam volela. Završila sam osmi razred, trebalo je da idem dalje na školovanje, međutim, to se nije dogodilo. Tada je bilo ono, ako ne ideš u školu, udaju te. Iako je u toj porodici sve bilo divno, ja nisam volela. Nek' mi oprosti i taj dečko i svi, ali smatrala sam da sam najnesrećnija na svetu. Da nije bilo tog neželjenog braka, ne bih se bavila ovim poslom. Generalno, nisam volela posao pevačice. Kad je moja majka dolazila kući, između nje i očuha, koji ju je mnogo voleo, bilo je svađa, tuča i ljubomore, te zbog toga nisam volela da pevam. Jednostavno, nisam znala da li to znam. Ali, nakon što sam pobegla, otišla sam u pevačice - otkrila je jednom prilikom Zlata i do detalja opisala kako je njen stariji sin reagovao kad je saznao da imaju romske krvi.

- Moja majka je bila Romkinja, tata Crnogorac. Kada je trebalo da svom starijem sinu objasnim ko je njegova baba, imao je oko osam godina i to je njemu predstavljalo problem jer se plašio šta će ljudi da kažu. Rekla sam mu ako misli da će neko da ga osudi što mu je majka Romkinja, onda ne mora ni da se druži s tom decom. To je dobro, jer si u startu načisto sa svojim drugarima i prijateljima. Trebalo mu je vremena da to usvoji. Tako je na mojoj svadbi s Pejom on imao 12 godina, tu su bile moje sestre i majka, koje su tamnopute, dok je cela familija sa očeve strane svetle puti. Sve kolege su odlazile da pevaju mojoj majci. Tada je mog Mikija drug pitao ko su ti ljudi, jer se vidno razlikuju od nas, a on je rekao:"To su neki naši kumovi iz Grčke".

Zlata je navela da je godinama kasnije saznala za to.

- Pitala sam ga: "Je li, Miki, nisam znala da smo mi Grci', i tek onda smo seli i pričali o tome. On sada svoje poreklo mnogo voli i ponosi se - istakla je za domaće medije Zlata.

Iz kombinacije sam dobila dete: Pevačica šokirala javnost priznanjem

Pevačica je oduvek intrigirala javnost svojim izborima partnera i neukalepljenim stavovima, a jednom prilikom otkrila je da li je pristalica „kombinacija“ i iznela detalje iz braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading